• bg
  • Search

Ръчна лозарска техника

Pellenc Selion
Верижни триони Pellenc Selion
Pellenc Selion M12
Тример-резачка Pellenc Selion M12
Pellenc Treelion
Градинарски ножици Pellenc Treelion
Pellenc Prunion
Градинарски ножици Pellenc Prunion
Акумулаторни градинарски ножици Pellenc Vinion Vine
Акумулаторни градинарски ножици Pellenc Vinion Vine
Pellenc - хидравличен връзвател за лозя
Pellenc - хидравличен връзвател за лозя
Ръчен култиватор за лозя - Pellenc
Ръчен култиватор за лозя - Pellenc