• bg
  • Search

Новини

Римекс със силно участие, премиери и много клиенти на БАТА Агро 2018
Римекс - БАТА Агро
21.05.2018 г.

Римекс Технолоджийс реализира силно участие по време на изложението за селскостопанска техника - БАТА АГРО 2018, което се проведе традиционно на летището в Стара Загора.

Компанията уважи на щанда си редица свои дългогодишни клиенти, както и много нови земеделски производители, дошли да се запознаят с новите продукти от портфолиото на Римекс. 

По време на БАТА АГРО 2018, римекс направи премиерата на новата сеялка за слята повърхност BEDNAR OMEGA OO_L с 8 метра работен захват. Този нов модел сеялка е с изцяло обновена конструкция и това е видимо на пръв поглед, сподели Марио Лазаров, изпълнителен директор на Римекс Технолъджис. Бункерът за семена е изцяло нов, като резултатът е доста по-лека сеялка, за работата на която вече не е необходимо да се работи с трактори с по-голяма мощност. Сеялката се отличава от всички конкуренти на пазара, благодарение на разположението на изсяващата секция. На БАТА Агро 2018, Римекс показа също почвообработваща техника Er.Mo и пръскачки FARM GEM, както и телескопични товарачи на италианския лидер - MERLO. Сред гостите на щанда изключително силен интерес предизвика иновационната No Till технология на американската компания Martin Till, която привлече вниманието на много зърнопроизводители по време на изложението. Модулът прави възможно всяка една сеялка да се превърне в машина за директна сеитба. Това пести време, средства и дава възможност да се приложи технологията веднага, без да се налага инвестиция в нови машини. Именно с тази технология Римекс получи златен медал за иновации по време на Международното изложение Агра в Пловдив по-рано тази година.По време на изложението беше представена и най-иновативната самоходна пръскачка Agrifac Condor IV Clearance Plus. Компанията Agrifac продължава да инвестира в технологични разработки, които поставят на ново ниво грижата за културите, където фокусът е в осигуряването на грижата за всяко едно растение поотделно. Редица едри зърнопроизводители се запознаха отблизо с предимствата на Agrifac и разбраха защо това е предпочитан световен бранд сред самоходните пръскачки.Масов интерес по време на изложението в Стара Загора, предизвика представяният в България от Римекс Технолоджийс топ-премиум френски бранд за професионални инструменти в лозарството и овощарството - PELLENC. Освен, че тази марка е добре позната със своите високотехнологични машини - самоходни и прикачни гроздокомбайни, то висококачествените инструменти за собствениците на лозя и градини - грабнаха вниманието на гостите на щанда. Бяха представени моторни триони за овошки, елктрически връзватели за лозя, акумулаторни лозарски ножици и др.:На своя щанд Римекс  насочи вниманието си и към по-малките и средни зърнопроизводители с представяне на почвообработващата и изсяваща техника с марка Agrimir. Така компанията не само разширява своето портфолио, но и дава заявка за разширяване на своя пазарен дял.