• bg
  • Search

Новини

Римекс Технолоджийс събра фермери на демонстрация на пръскачките Tecnoma край Борован
Демонстрация 2018
12.10.2018 г.


Римекс Технолоджийс проведе демонстрация на агро техника в землището на сeло Борован, където се намира  продажбено-сервизния център на фирмата.

Демонстрацията предизвика голям интерес сред фермерите, които бяха гости на събитието. 
Фокусът на демонстрацията бе новите технологии при пръскачките Tecnoma, на които Римекс Технолоджийс е отново официален представител за България * .

Всеки фермер в България добре познавава производителят Tecnoma, който е специалист в конструирането и производството само на пръскачки. Това дава възможност непрекъснато да се усъвършенстват технологиите за пръскане и обръщайки специално внимание върху системите за иновативно пръскане, чрез които се постига икономична, качествена и прецизна работа.  По време на демонстрацията бяха показани последните новости в технологията на пръскането на Tecnoma.

Гостите на демонстрацията имаха възможност да разгледат и други машини от портфолиото на компанията, които бяха изложени на площадката, а именно: Merlo – специалистът в производството на телескопични товарачи, ER.MO – плугове и др. почвообработваща техника, Bednar – високотехнологична техника за сеитба и почвообработка, Salford – техника за минимална обработка, както и почвообработваща техника за конвенционално земеделие и директни сеялки, Agrimir – пълна гама техника за почвообработка, както и сеялки за пролетни и есенни култури.

Екипът на Римекс Технолоджийс с радост посрещна и отговори на всички въпроси на гостите, присъствали на събитието. 

*Римекс Технолоджийс става официален представител на Tecnoma, френски производител на пръскачки, през 2004 г. Оттогава, до днес на българските полета работят близо 150 самоходни пръскачки, около 200 прикачни, осигурени от Римекс Технолоджийс.