• bg
  • Search

РИМЕКС Технолоджийс

За нас

РИМЕКС Технолоджийс ЕАД е компания с високо професионален и иновативен подход към всички нужди в агробизнеса. Нашата основна дейност е успешно съчетана в следните области: 

- внос, търговия и сервиз на селскостопанска техника;
- внос, търговия на висококачествени филтри, масла и резервни части;

РИМЕКС Технолоджийс ЕАД има дългогодишен опит в сферата на агротехника, като през годините компанията е спечелила доверието на клиентите чрез лоялност, точни съвети и избор на най-подходящото решение, в зависимост от нуждите на конкретното земеделско стопанство, с цел оптимизация на дейността му.
 

Римекс Технолоджийс ЕАД е вносител на следните престижни марки:

 
Самоходни и прикачни пръскачки от най-висок клас!
AGRIFAC Machinery B.V. е една от най-иновативните марки в производството на растителнозащитна техника в света. В продуктовата гама влизат специализирани самоходни пръскачки от най-висок клас, както и прикачни. Те съчетават най-новите технологични иновации, които са съобразени с различните условия на приложение.
Почвообработваща техника и сеялки с върхово качество и производителност!
BEDNAR FMT s.r.o. е чешка компания специализирана в производството на висок клас почвообработващи машини, сеялки, модули за торовнасяне, мулчери и др. Техниката Bednar следва принципите на минималната обработка на почвата и извършване на няколко операции с едно минаване. Bednar е премиум техника, която заради своите иноватовни решения е предпочитана от все повече професионални земеделци.
FARMGEM Ltd е английска компания, създадена през 80-те години на миналия век. Дълги години английските фермери очакват да се появи пръскачка, която да бъде здрава, надеждна и производителна. След появата на пръскачките FarmGEM, бранда бързо придобива висока репутация и не след дългo е на първо място по пазарен дял в Англия, в това число са самоходни, прикачни и навесни пръскачки. Днес те успешно се продават в целия свят, благодарение на няколко ключови фактора, единият от които е 3 годишната гаранция на шасито и стрелата. Стандартно пръскачките FarmGЕМ съдържат редица високотехнологични опции, сред тях са перманентната циркулация на флуида, високо налягане на изпръскване на разтвора, GPS подготовка и редица др.
ER.MO spa е италианска компания с лидерски позиции не само от гледна точка на качество, но и количество произведени плугове на годишна база. Вече над 40 години компанията успешно комбинира италиански дизайн и традиции, използвайки единствено Hardox шведска стомана за производството на плуговете, което ги прави изключително здрави и надеждни машини, можещи да се справят отлично и при най-тежки условия.
Телескопични товарачи за нуждите на земеделието, животновъдството и строителството
MERLO SPA компанията е основана в Италия е изобретател на телескопичния товарач /телехендлер/ във вида който го познаваме днес, и e един от най-големите производители на тези машини в света. Многобройните иновации и изобретения са отличени с медали  на най-големите Европейски специализирани изложения и мероприятия. Наскоро Merlo представи и първия в света телехендлер Hybrid.. Машините се изнасят и успешно работят както в България така и по света.
State of the Art специализирани технологични решения в областта на лозарството!
PELLENC S.A. е специализирана компания за производство на цялостни технологични решения за нуждите на лозарството. Базирана във Франция, Pellenc има дългогодишен опит в разработката и внедряването на най-добрите технологични решения за лозарството, сред които са: резитба, листоотделяне, прибиране с почистване и сортиране, пръскане и др. Гамата на Pellenc е изключително богата – от ръчни инструменти и машини, предназначени за агрегатиране към трактори, до самоходна техника за гроздобер и оборудване за изби, за получаване на крайния продукт.
Американската компания T-L Irigation притежава над 60-годишна история и предлага напоителни системи с хидростатично задвижване. Всяко звено на T-L системата се движи постоянно. Чрез своите над 250 дилъри в страната и чужбина, компанията предлага планиране на напояването, оценка на разходите въз основа на спецификата на стопанството и изграждане на пивотни напоителни системи от най-висок клас.
DONALDSON Inc. е американска компания с клонове на петте континента. Donaldson произвежда филтри за първо вграждане на John Deere, CNH, CAT и много други известни марки. Разработените от Donaldson нови синтетични филтриращи материали като  Torit, Powercore и др.  извеждат филтрите Donaldson на челно място в света.
SPEEDWELL Schmierstoffe Bayern GmbH е немска марка смазочни масла.Асортиментът на компанията обхваща автомобилния сектор, агросектора, строителството и индустрията. Характерно е наличието на продукти с насоченост към определени марки техника, както и универсални продукти на база най-висок клас базови масла. Маслата Speedwell доказаха превъзходни експолатационни качества в тракторите от марките John Deere и CNH.