• bg
  • Search

Новини

ПРОМОЦИЯ ЗА РЪЧНИ ИНСТРУМЕНТИ PELLENC С ИЗГОДНИ ЦЕНИ
Промоция
18.01.2021 г.


От създаването си през 1973 г. до днес, френската компания Pellenc проектира и произвежда ръчни инструменти за лозарство и овощарство. Pellenc не спира да усъвършенства продуктите си, правейки ги всеки път по-леки, по-удобни и по-производителни.

Това и e първата компания в света, която приложи литиево-йонната технология за ръчните инструменти, правейки ги изключително практични при интензивна специализирана работа в лозови масиви, овощни и маслинови градини.

Инструментите Pellenc могат да работят автономно от 8 часа до 15 часа, с постоянна мощност до края на работния цикъл, независимо от големината на остатъчния заряд на батерията.


*Батериите са леки и удобни за носене, моделът батерия 250 пък разполага с два извода за едновременна работа, например, с ножица Prunion от едната страна и компактен трион Selion M12 от друга.

Ето и няколко причини, поради които трябва да притежавате инструменти Pellenc:

ЛЕКОТА И КОМПАКТНОСТ
Pellenc предлага най-лекият инструмент и най-леката батерия на пазара: Електрическата ножица Vinion 150 тежи само 670 г, а батерията 150 - 845 г

ИНОВАТИВНОСТ
Li-ion батерия с висок капацитет + ултрачувствителен оптичен сензор за управление

ЕФЕКТИВНОСТ
9 часа автономна работа, мощен безчетков мотор и прецизно режещо острие PELLENC Pradines

УДОБСТВО
4 режима на работа, поддръжка без допълнителни инструменти.

РЕНТАБИЛНОСТ
Инструментите Pellenc значително намаляват разходите за ръчните операции, като резитба, връзване и култивиране. Това води до по-висока производителност, по-ниски разходи за работна ръка, като същевременно цената на инструментите е с около 40% по-ниска от тази на конкурентните марки, в комплект с батериите. Инвестицията в ръчни акумулаторни инструменти Pellenc е изгодна за всеки професионалист в бранша.

ГАРАНЦИЯ
Гаранцията на всички инструменти и батерии Pellenc е 2 години + възможност за удължаване

ДЪЛЪГ ЖИВОТ
Живота на батерията е ≈1200 зареждания


НАШИТЕ СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:
*Цените са в лева без ДДС