• bg
  • Search

Сеялка Bednar Omega OO

Bednar Omega OO
Направете запитване
BEDNAR OMEGA OO е лека универсална сеялка комбинирана с дискова обработка на почвата, което позволява засяването на различни видове култури както при конвенционални, така и за технологии за минимална обработка на почвата.

Системата за хидравличен натиск на сеещите ботуши позволява да се работи дори и в екстремни условия.

PSP (прецизно полагане на семена) системата позволява на сеещите ботуши да поставят семената на еднаква дълбочина по цялата работна ширина на машината, както и перфектно копиране на формата на терена, както в напречно, така и в надлъжно сечение.

РАБОТНИ ОРГАНИ: 2 реда 520х5 мм дискове (Twin-Disc),
единични торовнасящи ботуши,
гумен ролер (размер на гумата 425/55 R17),
двойни сеещи ботуши, прикрепени към паралелограм (PSP система)

ЗАЩИТА НА РАБОТНИТЕ ОРГАНИ: индивидуална

ИЗПОЛЗВАНЕ: сеитба на различни видове култури както при традиционни технологии, така и при технологии за минимална обработка, а така също и за директна сеитба

ОПЕРАЦИИ: разрушаване на повърхността на почвения профил, за да се създаде оптимална начална среда за семената, изравняване на повърхността, торовнасяне, умерено валиране на почвата с гумения ролер, прецизна сеитба на избраната работна дълбочина, използвайки PSP сеещите ботуши

 

Опростена и удобна система за проверка (калибриране) на сеещия апарат в задната част на сеялката. Лесно изпразване на бункера.


 
Сеялка Bednar Omega OO 3 Mb свали
Направете запитване