• bg
  • Search

Самоходна пръскачка Agrifac Condor Endurance

Agrifac Condor Endurance
Направете запитване
Самоходна пръскачка Agrifac Condor Endurance 

Agrifac Condor Endurance е изцяло предназначена за безбройни часове работа, а подръжка е необходима след много дълъг период от време. Самоходната пръскачка е здрава, с високо качество на материалите и ненадмината издържливост на полето.

Оборудвана е с доказалото се през годините шаси StabiloPlus, което осигурява ненадмината стабилност при работа. StabiloPlus и големият ъгъл на завиване правят тесните завои възможни. Радиусът на завиване е по-малък от 4.5 метра. Пръскачката има 125 см. Клиърънс, което я прави подходяща за работа с всякакви култури.
 
Agrifac Condor Endurance е с прикачен политиеленов резервоар с капацитет 8000 литра. Това позволява на машината да работи дълго време на полето, а с това се намаляват разходите за презареждане и подобрява ефективността на работа в стопанствата.

Резервоарът има помпа GreenFlowPlus и тя позволява да бъде изпразнен напълно – така няма оставане на различни препарати по дъното. Резервоарът има отделна помпа за пълнене – HydroFillPlus. С това се осигурява лесно и бързо пълнене. Скороста на пълнене е 800л./мин., а максималната скорост е 1 500л./мин., която се използва за максимална бързина на процеса.Agrifac Condor Endurance е оборудвана с двигател с 320 к.с. мощност, който в комбинация с шасито и издържливите работни рамена J-boom, дават възможност за работа с висока скорост – до 36 км/ч. И транспортната скорост достига до 50км/ч.
 
Пръскащите щанги са с широчина от 24 до 54м.
 
Пръскачката е една от най-леките в класа си и също така е оборудвана с гуми с размери 217/710мм. Налягането в тях е една 1.2 бара, което позволява минимално отъпкване на почвата при работа.
 
Самоходната пръскачка е снабдена със система GreenFlowPlus, която дава възможност при ниско количество на течност в бункера, той да се почиства максимално лесно и бързо.

Agrifac StabiloPlus – уникалното шаси на самоходните пръскачки Agrifac
 
Уникалното шаси StabiloPlus е в основата на конструирането на самоходните пръскачки Agrifac. То се е доказало на пазара вече повече от 25 години. StabiloPlus осигурява безпроблемно и плавно движение на самоходните пръскачки при всякакви условия и терени.
 
Самоходните пръскачки от серията Condor се предлагат с пневматично окачване като стандартно оборудване, което осигурява максимално стабилност и комфорт при пръскане и също така е много важно за стабилността на работните рамена, независимо дали са поставени вертикално или хоризинтално.
 
Серията Condor предлага безстепенна настройка на широчината на шасито от 150см. до 225см., което лесно може да се определи само от няколко натискания по дисплея EcoTronicPlus. Това улеснява максимално фермерите, които отглеждат различни култури.


 
Направете запитване