• bg
  • Search

Новини

Римекс стартира промоция на професионални електрически ножици PELLENC Vinion
професионални ножици PELLENC Vinion
23.01.2018 г.

Френската компания Pellenc е световен лидер в производството на професионални технологични решения за нуждите на лозарите и овощарите. Новият модел електрически лозарски ножици Pellenc Vinion 150 са предназначени за професионална употреба в лозовите масиви.

Това е най-иновативната лозарска ножица на пазара, като осигурява лекота, ергономичност и висока производителност по време на резитба.

Посредством удобни и здрави колани, ножицата и акумулаторната батерия се прикрепят към работещия в лозето. Работата в продължение на целия ден е много удодбна, благодарение на компактните размери и ниското тегло на ножицата - едва 670 гр. и теглото от 875 гр. на батерията.

Vinion 150 ползва издържлива Li-Ion батерия с ултра-чувствителен оптичен сензор за управление и капацитет 865w, която осигурява работа с продължителност 9 часа без презареждане.Електрическата ножица Vinion 150 има мощен безчетков мотор и прецизно режещо острие PELLENC Pradines. Моторът работи на 21000 оборота в минута, а режещият отвор е в диапазона от 3,5 до 5,7 см.

Pellenc Vinion 150 работи в три основни режима на автоматично плавно или бързо отваряне на ножовете, в зависимост от резитбата, която се извършва. Операторът може да избира отваряне на половина на ножовете, което да бъде бързо или бавно; може да се избере и бързо отваряне на половин или пълен капацитет на рязане.

Електромоторът има система за охлаждане и режим на stand-by, което го държи под постоянна готовност за работа, без да е нужно ръчно спиране и включване. Това пести батерия и създава удобство по време на резитбата в лозята.

Поддръжката и смяната на работните ножове се осъществява без необходимост от допълнителни инструменти.  

Специална цена: 689 EUR без ДДС
2 години гаранция


*Валидност на промоцията до 14.02.2018 или до изчерпване на наличностите.

Тел. за връзка: 0883988019