• bg
  • Search

Новини

Римекс стана ексклузивен вносител на английската марка пръскачки FarmGem
FarmGem Atlas
11.04.2017 г.

Римекс Технолоджийс стана ексклузивен представител и вносител за България на английската марка пръскачки FarmGem. Престижният бранд е специализиран в производството на навесни, прикачни и самоходни пръскачки, съчетаващи редица иновации и технически параметри, отговарящи на нуждите на всички сектори в селското стопанство.

Продуктовата гама на FarmGem включва 5 серии навесни пръскачки за нуждите на зърнопроизводството, с обем от 600 до  2500 литра и възможност за агрегатиране освен на задна, но и на предна навесна система.

Прикачните пръскачки FarmGem са представени в общо 5 серии с капацитет 3000, 3500 и 4200 литра. Машините са оборудвани с всички модерни системи за самонивелиращ контрол, управление на пръскащите секции и автоматична рециркулационна система.

Самоходните пръскачки FarmGem са популярни със своите високопроизводителни серии Sapphire. Те се отличават с висока прецизност, благодарение на своето въздушно окачване. Оборудвани с икономични двигатели Perkins и с капацитет на резервоарите от 3500 до 4200 литра, тези самоходни пръскачи са предпочитан избор за растителна защита в средните и големи зърнопроизводствени стопанства.

FarmGem е производител и на специализирани пръскачки за нуждите на лозарството и овощарството. Предлагат се навесни и прикачни вентилаторни пръскачки с модули за прецизно насочване на пръскащата струя. В допълнение за нуждите на лозаро-овощарите, фирмата произвежда и висококачествени мулчери, както и специализирана помощна техника за беритба и обработка в масивите с овошки и лозя.

Очаквайте скоро публикация на цялата продуктова гама на FarmGem.

За допълнителна информация, технически данни, цени и доставка: 0879 999 990
-