• bg
  • Search

Новини

Римекс показва на Бата Агро високотехнологични машини и No Till технология
14.05.2018 г.

Римекс очаква своите клиенти и партньори на най-голямото селскостопанско изложение Бата Агро, където компанията ще покаже цялостната си концепция за модерно земеделие. Изложението стартира във вторник на 15 май и ще се проведе до 18 май на летището в Стара Загора.

По време на събитието компанията ще направи европейска премиера на новото поколение сеялки BEDNAR OMEGA OO_L , с 8 метра работен захват. Фермерите ще могат да се запознаят от близо с тази уникална по рода си машина, която поставя сеитбата на по-високо ниво.Този нов модел е с изцяло обновена конструкция и това е видимо на пръв поглед, споделя Марио Лазаров, изпълнителен директор на Римекс Технолъджис. Бункерът за семена е изцяло нов, като резултатът е доста по-лека сеялка, за работата на която вече не е необходимо да се работи с трактори с по-голяма мощност. Сеялката се отличава от всички конкуренти на пазара, благодарение на разположението на изсяващата секция.

Иновациите в земеделието ще бъдат акцент на щанда на Римекс Технолъджис по време на тазгодишното издание на Бата Агро. Високотехнологичните машини с марката Salford за минимална обработка на почвата с вертикално движение на работните дискове и изключителната No Till технология на американската компания Martin Till ще бъдат във фокуса по време на изложението.Прилагането на No Till технологията никога не е било по-достъпно. Приспособлението на американската компания Martin Till прави възможно всяка една сеялка да се превърне в машина за директна сеитба. Това пести време, средства и дава възможност да се приложи технологията веднага, без да се налага инвестиция в нови машини. Именно с тази технология Римекс получи златен медал за иновации по време на Международното изложение Агра в Пловдив тази година, която сега ще може да бъде видяна и на Бата Агро.

По време на изложението ще бъде представена най-иновативната самоходна пръскачка Agrifac Condor IV Clearance Plus. Компанията Agrifac продължава да инвестира в технологични разработки, които поставят на ново ниво грижата за културите, където фокусът е в осигуряването на грижата за всяко едно растение поотделно.На своя щанд Римекс ще насочи вниманието си и към по-малките и средни зърнопроизводители с представяне на почвообработващата и изсяваща техника с марка Agrimir. Така компанията не само разширява своето портфолио, но и дава заявка за разширяване на своя пазарен дял.По време на изложението Бата Агро 2018 машините ще могат да бъдат закупени на специални ценови предложения, които ще важат само по време на изложението. Машините ще могат да бъдат видяни и в действие на специална демонстрационна площадка, разположена до самия щанд.