• bg
  • Search

Новини

Римекс открива своя обновен Централен търговско-сервизен център в Борован (ПОКАНА)
28.09.2017 г.

Римекс Технолоджийс ЕАД открива своя обновен Централен търговско-сервизен център в с.Борован, обл.Враца. Събитието ще се състои на 29-и Септември 2017 от 12.00ч. 

Инвестицията в реновирания търговско-сервизен център и Централен склад за резервни части за Северозападна България е част от фирмената политика на Римекс за гарантиране на високо ниво на професионално обслужване на своите клиенти.


По повод откриването на базата, Марио Лазаров, Изпълнителен директор на Римекс Технолоджийс ЕАД заяви:

"Инвестицията, която реализираме в Централната ни база за Северозападна България е на площ от близо 40 декара. В тях са включени търговско-сервизни сгради, склад за резервни части, демонстрационни полета за земеделска техника, а също ресторант и хотелска част за настаняване.

В обновеното и голямо машинно хале ще може да се извършват професионални, цялостни ремонти на трактори, комбайни и земеделска техника. "


По време на официалното откриване в Борован ще присъстват редица земеделски производители - дългогодишни клиенти и партньори на Римекс, както и представители на брандовете земеделска техника, на които Римекс Технолоджийс е официален вносител за България.