• bg
  • Search

Видео

Римекс откри обновената си база за агротехника в Борован (ВИДЕО)

Римекс Технолоджийс ЕАД откри своя обновен Централен търговско-сервизен център в с.Борован, обл. Враца. Инвестицията в реновирания търговско-сервизен център и Централен склад за резервни части за Северозападна България е част от фирмената политика на Римекс за гарантиране на високо ниво на професионално обслужване на своите клиенти.

По време на официалното откриване в Борован присъстваха редица земеделски производители - дългогодишни клиенти и партньори на Римекс, както и представители на брандовете земеделска техника, на които Римекс Технолоджийс е официален вносител за България.

Лентата на новоткритата база  преряза министърът на земеделието Румен Порожанов, която, специално уважи домакините и гостите на събитието със своето присъствие. Той акцентира, че земеделският отрасал има много добри перспективи за развитие.

От своя страна кметът на община Борован, инж. Десислава Тодорова приветства инвестицията на Римекс и изрази своята надежда за развитието на бизнеса в региона и създаване на нови работни места.
Приветствия отправиха и чуждестраните гости от партньоорските компании на Римекс.

По време на събитието бяха представени и три нови направления в дейността на Римекс. Това са американските пивотни напоителни системи T-L Irigation, транспортно логистичната техника с марка Iveco и продуктовата гама на австралийският производител на торове GrowGreen, който от тази есен има партньор в лицето на Римекс Технолоджийс.