• bg
  • Search

Новини

Римекс допълва портфолиото си с нови брандове земеделска техника
плугове Er.Mo
25.04.2017 г.

Римекс Технолоджийс ЕАД разширява своето портфолио със земеделска техника, като добавя още увтърдени брандове към своята концепция за цялостни технологични решения.


По време на изложението за селскостопанска техника БАТА Агро 2017, което ще се проведе в Стара Загора от 16-и до 19-и Май, на изложбена площадка E12, Римекс ще покаже новите марки, на които вече е вносител за България. Това са английските пръскачки FarmGEM - престижен бранд, който е специализиран в производството на навесни, прикачни, самоходни и специализирани лозаро-овощарски пръскачки, съчетаващи редица иновации и технически параметри, отговарящи на нуждите на всички подотрасли на селското стопанство. Важно предимство при този бранд пръскачки е 2 годишната гаранция на металните конструкции, което само по себе потвърждава надеждността и здравината на изработката.


Продуктовата гама FarmGEM включва 5 серии навесни пръскачки за нуждите на зърнопроизводството, с обем на резервоарите от 200 до 3000 литра в комбинация с бункери за предно агрегатиране. Прикачните пръскачки FarmGem са представени отново в общо 5 серии с вместимост на резевоарите от 2000 до 6000 литра, с работен захват на стрелите до 28 м. Всички стрели са с усилена конструкция Series 3, оборудвани стандартно със система Anti-way damping, електрохидравличен контрол на всички функции от кабината на трактора, система за самонивелиране и др. Съвсем отскоро гамата прикачни пръскачки беше допълнена с нови модели Quartz ECO, Innovator и Pioneer, които се отличават с модерна визия и внедрени високи технологии като стандратно оборудване.


Другият нов бранд в портфолиото на Римекс е на италианската компания ER.MO, която произвежда висококачествена почвообработваща техника. По време на БАТА Агро, на 17-и Май от 13.00 ч, Римекс ще покаже полеви тестове в реални работни условия на плугове и дискови брани ER.MO от серията DMX – НОВО. През дългите години опит, компанията успешно съчетава италиански дизайн и изключително здрава специална шведска стомана, което определя високата степен на здравина машините.


Дисковите брани серия DMX – НОВО, се използват едновременно за обработка и миксиране на растителните остатъци чрез метода на минимална обработка на почвата. DMX е универсална машина, която може да работи както в необработени твърди почви, управлявайки голямо количество растителни остатъци, така и след оран - за предсеитбена подготовка на почвата. Моделите са за трактори с мощност от 150 до 300 к.с.


На изложбената площ на Римекс по време на изложението, земеделските производители ще могат да видят и широка гама почвообработваща техника, както и сеялки на чешкия бранд BEDNAR, а също телескопични товарачи MERLO, самоходна пръскачка AGRIFAC Condor, напоителна система на италианския бранд CASELLA. За първи път в България ще бъде представен и прикачен гроздокомбайн със система за автоматично почистване и сортиране на реколтата на световния лидер в този сегмент - френската компания PELLENC, на която Римекс Технолоджийс е официален представител.


За повече информация: 0879 999 990; office@rimex.bg; www.rimex.bg

дискови брани DMX 1 Mb свали
обръщателни плугове серия Evolution 2 Mb свали
полунавесни плугове Er.Mo 2 Mb свали