• bg
  • Search

Новини

Римекс Технолоджийс откри своя обновен Централен търговско-сервизен център в Борован (СНИМКИ)
Римекс Технолоджийс откри своя обновен Централен търговско-сервизен център в Борован
11.10.2017 г.


Римекс Технолоджийс ЕАД откри своя обновен Централен търговско-сервизен център в с.Борован, обл. Враца. Инвестицията в реновирания търговско-сервизен център и Централен склад за резервни части за Северозападна България е част от фирмената политика на Римекс за гарантиране на високо ниво на професионално обслужване на своите клиенти.

По време на официалното откриване в Борован присъстваха редица земеделски производители - дългогодишни клиенти и партньори на Римекс, както и представители на брандовете земеделска техника, на които Римекс Технолоджийс е официален вносител за България.

Лентата на новоткритата база  преряза министърът на земеделието Румен Порожанов, който, специално уважи домакините и гостите на събитието със своето присъствие. Той акцентира, че земеделският отрасъл има много добри перспективи за развитие.

От своя страна кметът на община Борован, инж. Десислава Тодорова приветства инвестицията на Римекс и изрази своята надежда за развитието на бизнеса в региона и създаване на нови работни места.
Приветствия отправиха и чуждестраните гости от партньоорските компании на Римекс.

По време на събитието бяха представени и три нови направления в дейността на Римекс. Това са американските пивотни напоителни системи T-L Irigation, транспортно логистичната техника с марка Iveco и продуктовата гама на австралийския производител на торове GrowGreen, който от тази есен има партньор в лицето на Римекс Технолоджийс.

По повод откриването на базата, Марио Лазаров, Изпълнителен директор на Римекс Технолоджийс ЕАД акцентира:

"Това ще бъде нашата централна база за Северозападна България. Тук ще направим голямо сервизно хале, ресторант, помещения за спане, складове, магазини и всичко от което има нужда фермерът. Повечето ни клиенти, включително и тези, които бяха на нашето откриване - това са доста големи земеделски производители, над средното ниво. Те освен че са наши клиенти са и наши приятели. Ние работим на приятелски начала и държим на нашето качество."