• bg
  • Search

Новини

РИМЕКС ТЕХНОЛОДЖИЙС СТАРТИРА ДВЕ НОВИ ПРОМОЦИИ ЗА РЪЧНИ ИНСТРУМЕНТИ НА PELLENC
PELLENC
18.10.2018 г.


От създаването си през 1973 г. до днес, френската компания Pellenc проектира и произвежда ръчни инструменти за лозарство и овощарство. Pellenc не спира да усъвършенства продуктите си, правейки ги всеки път по-леки, по-удобни и по-производителни.

Това и e първата компания в света, която приложи литиево-йонната технология за ръчните инструменти, правейки ги изключително практични при интензивна специализирана работа в лозови масиви, овощни и маслинови градини.

Инструментите Pellenc могат да работят без да се зареждат в продължение на 8 часа, с постоянна мощност до края на работния цикъл, независимо от големината на остатъчния заряд на батерията.

Батериите са леки и удобни за носене, моделът батерия 250 пък разполага с два извода за едновременна работа, например, с ножица Prunion от едната страна и компактен трион Selion M12 от друга.

Ето и няколко причини, поради които трябва да притежавате инструменти Pellenc:

ЛЕКОТА И КОМПАКТНОСТ
Pellenc предлага най-лекият инструмент и най-леката батерия на пазара: Електрическата ножица Vinion 150 тежи само 670 г, а батерията 150 - 845 г

ИНОВАТИВНОСТ
Li-ion батерия с висок капацитет + ултрачувствителен оптичен сензор за управление

ЕФЕКТИВНОСТ
9 часа автономна работа, мощен безчетков мотор и прецизно режещо острие PELLENC Pradines

УДОБСТВО
3 режима на управление, поддръжка без допълнителни инструменти

РЕНТАБИЛНОСТ
Инструментите Pellenc значително намаляват разходите за ръчните операции, като резитба, връзване и култивиране. Това води до по-висока производителност, по-ниски разходи за работна ръка, като същевременно цената на инструментите е с около 40% по-ниска от тази на конкурентните марки, в комплект с батериите. Инвестицията в ръчни акумулаторни инструменти Pellenc е изгодна за всеки професионалист в бранша.

ГАРАНЦИЯ
Гаранцията на всички инструменти и батерии Pellenc е 2 години

ДЪЛЪГ ЖИВОТ
Живота на батерията е ≈1200 зареждания


НАШИТЕ СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

Акумулаторна ножица за лозя и овошки PRUNION 250 в комбинация с компактен трион SELION M12 с 15 см шина и батерия 250 с два извода. Цена на комплекта 3 250 лв.*
Акумулаторна ножица за лозя VINION 150 с aвтономна батерия и връзвателен апарат FIXION 2 НОВО с вградена в ръкохватката батерия. Цена на комплекта 2 950 лв.*

 


*Цените са в лева без ДДС и са валидни до 15.12.2018 г.

Вижте видео и снимки как работят инструментите: