• bg
  • Search

Новини

Марио Лазаров - Римекс
Марио Лазаров: През 2017 ще сме още по-активни и ще разширим портфолиото на Римекс Технолоджийс
30.12.2016 г.

Продължаваме в същия дух да работим, като ще бъдем още по-активни. Ще участваме във всички изложения, като първото, на което ще вземем участие през февруари са международните изложби Винария и Агра в Пловдив. Ще продължим да показваме нашите машини в действие на полето. Предстои също така да разширим и портфолиото си с още иновативни машини


Виж повече
Професионални лозаро-овощарски инструменти Pellenc
Професионалните лозаро-овощарски инструменти Pellenc спестяват време и разходи
28.11.2016 г.

Френската компания Pellenc, която е лидер в производството на самоходна и прикачна лозарска техника, произвежда и пълна гама ръчни инструменти. В условията на затруднено намиране на работна ръка и стеснените агротехнически срокове, тези инструменти помагат за бързото и качествено извършване на нужните ръчни операции в лозовите масиви и овощните градини.


Виж повече
 масла RIMEX Lubricants
Все повече земеделци избират маслата RIMEX Lubricants
24.11.2016 г.

Висококачествените масла под утвърденото през годините в агробизнес сектора име “РИМЕКС”, са производство на немския концерн Nordlub - един от европейските лидери, специализиран в производството на масла за трактори, камиони и индустриални машини.


Виж повече
Pellenc - професионална лозарска техника
Pellenc - Лидерът в професионалната техника за лозарство
21.11.2016 г.

Римекс Технолоджийс предлага пълни решения за лозарството - от резитбата до прибирането на реколтата. Френската марка Pellenc е символ на високо качество и професионализъм, доказани в над 40 години инженерна и агротехническа практика


Виж повече
телескопичен товарач Merlo
Телескопичните товарачи Merlo с редица важни предимства пред конкурентите си
10.11.2016 г.

Телескопичните товарачи Merlo имат редица важни предимства пред конкурентните си брандове. Това е важно за стопаните, които са решили да инвестират в техника, която да бъде високопроизводителна, надеждна и чиято инвестиция да се изплати в кратък срок.


Виж повече
Casella
Започна прием на проекти по мярка 4.1, включително за инвестиции в напоителни системи
26.10.2016 г.

Инвестициите за закупуване на земеделска техника по подмярка 4.1 „Инвестиции в земеделски стопанства” включват техника, която се използва за обработка на почвата и прибиране на реколтата като: трактори, самоходна техника - колесни трактори, верижни трактори, специализирани самоходни машини (силажокомбайни, зърнокомбайни и др.), друг вид самоходни машини, както и сменяема прикачна техника.


Виж повече
полева презентация - Кнежа
Римекс показа новите технологии за почвообработка на презентация край Кнежа
12.10.2016 г.

Начинът на работа с най-новите технологии в почвообработката, сеитбата и растителната защита, грабна вниманието на около 50 фермери и механизатори от региона, които присъстваха на полевите тестове.


Виж повече
Agrifac Mountain Master Plus
Mountain Master Plus на AGRIFAC дава възможност за прецизно пръскане дори в най-стръмни наклони (ВИДЕО)
07.10.2016 г.

Всеки зърнопроизводител ежедневно е изправен пред предизвикателството да постигне колкото си може по-добра възвращаемост на направените разходи. Пръскането на културите в точното време и предоставянето на точната растителна защита може да се окаже сериозно препятствие, когато земеделските площи са на стръмни терени


Виж повече