• bg
  • Search

Новини

Най-иновативната самоходна пръскачка набира все повече популярност в България
09.01.2017 г.

В резултат на множество тестове и проучвания, Agrifac заема челна позиция в състезанието за иновативност сред своите конкуренти. Машината може да бъде оборудвана опционално със сензори за настройване на геометрията, което прави хълмистите терени лесно преодолими дори и за най-широката пръскаща щанга с размер от порядъка на 55 метра


Виж повече
Bednar Terraland DO
Bednar Terraland DO - отлична почвообработка, дори при замръзнала почва!
03.01.2017 г.

Машината бе тествана без задни валяци, тъй като целта е да се смеси почвата без ненужно утъпкване и консолидация, което би затруднило запасяването с влага от зимните снегове. По този начин, водата от разтопените снегове прониква по-дълбоко в почвените слоеве, като осигурява воден запас за културите през пролетта и началото на лятото.


Виж повече
Марио Лазаров - Римекс
Марио Лазаров: През 2017 ще сме още по-активни и ще разширим портфолиото на Римекс Технолоджийс
30.12.2016 г.

Продължаваме в същия дух да работим, като ще бъдем още по-активни. Ще участваме във всички изложения, като първото, на което ще вземем участие през февруари са международните изложби Винария и Агра в Пловдив. Ще продължим да показваме нашите машини в действие на полето. Предстои също така да разширим и портфолиото си с още иновативни машини


Виж повече
Професионални лозаро-овощарски инструменти Pellenc
Професионалните лозаро-овощарски инструменти Pellenc спестяват време и разходи
28.11.2016 г.

Френската компания Pellenc, която е лидер в производството на самоходна и прикачна лозарска техника, произвежда и пълна гама ръчни инструменти. В условията на затруднено намиране на работна ръка и стеснените агротехнически срокове, тези инструменти помагат за бързото и качествено извършване на нужните ръчни операции в лозовите масиви и овощните градини.


Виж повече
 масла RIMEX Lubricants
Все повече земеделци избират маслата RIMEX Lubricants
24.11.2016 г.

Висококачествените масла под утвърденото през годините в агробизнес сектора име “РИМЕКС”, са производство на немския концерн Nordlub - един от европейските лидери, специализиран в производството на масла за трактори, камиони и индустриални машини.


Виж повече
Pellenc - професионална лозарска техника
Pellenc - Лидерът в професионалната техника за лозарство
21.11.2016 г.

Римекс Технолоджийс предлага пълни решения за лозарството - от резитбата до прибирането на реколтата. Френската марка Pellenc е символ на високо качество и професионализъм, доказани в над 40 години инженерна и агротехническа практика


Виж повече
телескопичен товарач Merlo
Телескопичните товарачи Merlo с редица важни предимства пред конкурентите си
10.11.2016 г.

Телескопичните товарачи Merlo имат редица важни предимства пред конкурентните си брандове. Това е важно за стопаните, които са решили да инвестират в техника, която да бъде високопроизводителна, надеждна и чиято инвестиция да се изплати в кратък срок.


Виж повече
Casella
Започна прием на проекти по мярка 4.1, включително за инвестиции в напоителни системи
26.10.2016 г.

Инвестициите за закупуване на земеделска техника по подмярка 4.1 „Инвестиции в земеделски стопанства” включват техника, която се използва за обработка на почвата и прибиране на реколтата като: трактори, самоходна техника - колесни трактори, верижни трактори, специализирани самоходни машини (силажокомбайни, зърнокомбайни и др.), друг вид самоходни машини, както и сменяема прикачна техника.


Виж повече