• bg
  • Search

Новини

="#"
Богата гама инвентар от марката Bednar
Римекс Технолоджийс ще покаже редица иновационни машини на АГРА 2017
15.02.2017 г.

Римекс Технлоджийс подготвя силно участие на селскостопанското изложение АГРА 2017, което ще се проведе в Пловдив от 22-и до 26-и Февруари. Компанията ще представи нови технологии в сферата на земеделската техника и оборудване, с акцент върху повишаване на добивите, намаляване на оперативните разходи и грижа за земята. 


Виж повече
Най-иновативната самоходна пръскачка набира все повече популярност в България
09.01.2017 г.

В резултат на множество тестове и проучвания, Agrifac заема челна позиция в състезанието за иновативност сред своите конкуренти. Машината може да бъде оборудвана опционално със сензори за настройване на геометрията, което прави хълмистите терени лесно преодолими дори и за най-широката пръскаща щанга с размер от порядъка на 55 метра


Виж повече
Bednar Terraland DO
Bednar Terraland DO - отлична почвообработка, дори при замръзнала почва!
03.01.2017 г.

Машината бе тествана без задни валяци, тъй като целта е да се смеси почвата без ненужно утъпкване и консолидация, което би затруднило запасяването с влага от зимните снегове. По този начин, водата от разтопените снегове прониква по-дълбоко в почвените слоеве, като осигурява воден запас за културите през пролетта и началото на лятото.


Виж повече
Марио Лазаров - Римекс
Марио Лазаров: През 2017 ще сме още по-активни и ще разширим портфолиото на Римекс Технолоджийс
30.12.2016 г.

Продължаваме в същия дух да работим, като ще бъдем още по-активни. Ще участваме във всички изложения, като първото, на което ще вземем участие през февруари са международните изложби Винария и Агра в Пловдив. Ще продължим да показваме нашите машини в действие на полето. Предстои също така да разширим и портфолиото си с още иновативни машини


Виж повече
Професионални лозаро-овощарски инструменти Pellenc
Професионалните лозаро-овощарски инструменти Pellenc спестяват време и разходи
28.11.2016 г.

Френската компания Pellenc, която е лидер в производството на самоходна и прикачна лозарска техника, произвежда и пълна гама ръчни инструменти. В условията на затруднено намиране на работна ръка и стеснените агротехнически срокове, тези инструменти помагат за бързото и качествено извършване на нужните ръчни операции в лозовите масиви и овощните градини.


Виж повече
 масла RIMEX Lubricants
Все повече земеделци избират маслата RIMEX Lubricants
24.11.2016 г.

Висококачествените масла под утвърденото през годините в агробизнес сектора име “РИМЕКС”, са производство на немския концерн Nordlub - един от европейските лидери, специализиран в производството на масла за трактори, камиони и индустриални машини.


Виж повече
Pellenc - професионална лозарска техника
Pellenc - Лидерът в професионалната техника за лозарство
21.11.2016 г.

Римекс Технолоджийс предлага пълни решения за лозарството - от резитбата до прибирането на реколтата. Френската марка Pellenc е символ на високо качество и професионализъм, доказани в над 40 години инженерна и агротехническа практика


Виж повече
телескопичен товарач Merlo
Телескопичните товарачи Merlo с редица важни предимства пред конкурентите си
10.11.2016 г.

Телескопичните товарачи Merlo имат редица важни предимства пред конкурентните си брандове. Това е важно за стопаните, които са решили да инвестират в техника, която да бъде високопроизводителна, надеждна и чиято инвестиция да се изплати в кратък срок.


Виж повече