• bg
  • Search

Новини

Агра 2017
Римекс Технолоджийс със силно представяне на АГРА 2017
13.03.2017 г.

Римекс Технолоджийс представи на селскостопанското изложение АГРА 2017 в Пловдив иновативни машини от престижните брандове Agrifac, Bednar, Merlo и Casella. Компанията доказа за пореден път, своята дългогодишна лидерска позиция в представянето на иновативни машини, които намаляват разходите на земеделците и повишават рентабилността във фермите.


Виж повече
пръскачка Condor WideTrackPlus
Самоходната пръскачка Agrifac Condor WideTrackPlus спечели фермерите с иновативната J-tipe стрела
13.03.2017 г.

На щанда на Agrifac по време на селскостопанското изложение Sima 2017 - един от лидерите специализирали се в производството на пръскачки за професионалното фермерство, земеделците се запознаха с изложената пръскачка Condor WideTrackPlus, с обем на резервоара 5000 л и дължина на щангите - 36 м.


Виж повече
Винария 2017 - щанд на Римекс Технолоджийс
Римекс затвърди търговските си и експертни позиции в техниката за лозарство с пореден златен медал (ВИДЕО)
09.03.2017 г.

Освен техника Pellenc, по време на Винария 2017, Римекс представи на професионалните лозари и висококачествените немски машини Clemens, които покриват всички агротехнически операции при почвообработката и растителната защита в лозовите масиви.


Виж повече
Златен медал за гроздокомбайнът Pellenc Optimum
Златен медал за иновации получи гроздокомбайнът Pellenc Optimum, представен от РИМЕКС на Винария 2017
27.02.2017 г.

Наградата на журито е за иновативната система Selectiv process 2 за автоматично почистване и сортиране на грозде, отличена в раздел „Машини и технологии за производство на вина и спиртни напитки“.  Системата позволява автоматизираното прибиране на гроздовата реколта да се адаптира към всички сортове лозя


Виж повече
Самоходният гроздокомбайн Pellenc Optimum 690
Римекс Технолоджийс грабва професионалните лозари на Винария 2017 с премиум машини от Pellenc и Clemens
20.02.2017 г.

Римекс Технолоджийс ще представи цялостни решения с машини и оборудване за лозарството по време на специализираното изложение Винария 2017, което ще се проведе в Пловдив от 22-и до 26-и Февруари. В палата 10 на щанд Ка 10-1, гостите на компанията ще могат да получат експертно консултиране за оборудване с машини


Виж повече
Богата гама инвентар от марката Bednar
Римекс Технолоджийс ще покаже редица иновационни машини на АГРА 2017
15.02.2017 г.

Римекс Технлоджийс подготвя силно участие на селскостопанското изложение АГРА 2017, което ще се проведе в Пловдив от 22-и до 26-и Февруари. Компанията ще представи нови технологии в сферата на земеделската техника и оборудване, с акцент върху повишаване на добивите, намаляване на оперативните разходи и грижа за земята. 


Виж повече
Най-иновативната самоходна пръскачка набира все повече популярност в България
09.01.2017 г.

В резултат на множество тестове и проучвания, Agrifac заема челна позиция в състезанието за иновативност сред своите конкуренти. Машината може да бъде оборудвана опционално със сензори за настройване на геометрията, което прави хълмистите терени лесно преодолими дори и за най-широката пръскаща щанга с размер от порядъка на 55 метра


Виж повече
Bednar Terraland DO
Bednar Terraland DO - отлична почвообработка, дори при замръзнала почва!
03.01.2017 г.

Машината бе тествана без задни валяци, тъй като целта е да се смеси почвата без ненужно утъпкване и консолидация, което би затруднило запасяването с влага от зимните снегове. По този начин, водата от разтопените снегове прониква по-дълбоко в почвените слоеве, като осигурява воден запас за културите през пролетта и началото на лятото.


Виж повече