• bg
  • Search

Новини

БАТА Агро 2017
Силен интерес по време на БАТА Агро 2017 към машините на Римекс Технолоджийс (ВИДЕО)
12.06.2017 г.

Римекс Технолоджийс отчете силно участие в изложението за селскостопанска техника БАТА Агро 2017, което се проведе в Стара Загора. На щанда на компанията през всички дни имаше много дългогодишни, а също и редица нови клиенти на фирмата, които се запознаваха с цялостните технологични решения в портфолиото на Римекс.


Виж повече
Bednar field days 2017
Римекс ще заведе група български земеделци на Дни на BEDNAR 2017 в Чехия
25.05.2017 г.

Римекс ще заведе група български земеделци на Дни на BEDNAR 2017 в Чехия. Събитието ще се проведе на 7-и Юни и ще отбележи 20-а годишнина от навлизането на престижната марка на пазара за земеделска техника. Зърнопроизводителите ще имат възможност да се запознаят с 25 вида машини, организирани и показани в специализирани линии и в реални работни условия.


Виж повече
пръскачка FarmGEM
Римекс подготвя силно участие на БАТА Агро 2017 с нови марки агротехника и полеви тестове
11.05.2017 г.

По време на изложението за селскостопанска техника БАТА Агро 2017, което ще се проведе в Стара Загора от 16-и до 19-и Май, на изложбена площадка E1, Римекс ще покаже новите марки, на които вече е вносител за България.


Виж повече
плугове Er.Mo
Римекс допълва портфолиото си с нови брандове земеделска техника
25.04.2017 г.

По време на изложението БАТА Агро 2017 в Стара Загора, компанията ще покаже цялостни решения за професионалистите в агробизнеса. Престижната марка английски пръскачки FarmGEM и италианската марка Er.Mo за почвообработваща техника влизат в портфолиото на Римекс


Виж повече
FarmGem Atlas
Римекс стана ексклузивен вносител на английската марка пръскачки FarmGem
11.04.2017 г.

Римекс Технолоджийс стана ексклузивен представител и вносител за България на английската марка пръскачки FarmGem. Престижният бранд е специализиран в производството на навесни, прикачни и самоходни пръскачки, съчетаващи редица иновации и технически параметри, отговарящи на нуждите на всички сектори в селското стопанство.


Виж повече
Bednar - посещение на фермери от България
Група земеделци от България посетиха завода на BEDNAR по покана на РИМЕКС
30.03.2017 г.

Целта на посещението бе възможно най-отблизо българските фермери да се запознаят с продуктите на Bednar, с ноу-хау технологичните решения на компанията, както и да припознаят силните и отличителни характеристики на машините от този бранд, сподели Марио Лазаров, Изпълнителен директор на Римекс Технолоджийс.


Виж повече
Agrifac Condor Endurance постави нов световен рекорд по прецизно пръскане
Agrifac Condor Endurance постави нов световен рекорд по прецизно пръскане (ВИДЕО)
22.03.2017 г.

Новият световен рекорд бе поставен със самоходна пръскачка Agrifac Condor Endurance с работен захват на пръскащите щанги от 48 метра и допълнителна система HighTechAirPlus, която икономисва използваната при пръскане вода. Тази иновативна система осигурява компютърен контрол на променлива норма на литър за декар и контрол на размера на капките от кабината на оператора.


Виж повече
Merlo Sima 2017
Новата кабина на Merlo с хидропневматично окачване дава гъвкавост на оператора при работа
14.03.2017 г.

След като неотдавна Амилкаре Мерло (82 г.), Президентът на Merlo Group бе наречен „Младият индустриалец от Кунео", по време на селскостопанското изложение Sima 2017, той се срещна с един друг млад мениджър от агросектора в България, г-н Марио Лазаров – Изпълнителен Директор на Римекс Технолоджийс.


Виж повече