• bg
  • Search

Новини

="#"
Bednar - посещение на фермери от България
Група земеделци от България посетиха завода на BEDNAR по покана на РИМЕКС
30.03.2017 г.

Целта на посещението бе възможно най-отблизо българските фермери да се запознаят с продуктите на Bednar, с ноу-хау технологичните решения на компанията, както и да припознаят силните и отличителни характеристики на машините от този бранд, сподели Марио Лазаров, Изпълнителен директор на Римекс Технолоджийс.


Виж повече
Agrifac Condor Endurance постави нов световен рекорд по прецизно пръскане
Agrifac Condor Endurance постави нов световен рекорд по прецизно пръскане (ВИДЕО)
22.03.2017 г.

Новият световен рекорд бе поставен със самоходна пръскачка Agrifac Condor Endurance с работен захват на пръскащите щанги от 48 метра и допълнителна система HighTechAirPlus, която икономисва използваната при пръскане вода. Тази иновативна система осигурява компютърен контрол на променлива норма на литър за декар и контрол на размера на капките от кабината на оператора.


Виж повече
Merlo Sima 2017
Новата кабина на Merlo с хидропневматично окачване дава гъвкавост на оператора при работа
14.03.2017 г.

След като неотдавна Амилкаре Мерло (82 г.), Президентът на Merlo Group бе наречен „Младият индустриалец от Кунео", по време на селскостопанското изложение Sima 2017, той се срещна с един друг млад мениджър от агросектора в България, г-н Марио Лазаров – Изпълнителен Директор на Римекс Технолоджийс.


Виж повече
Агра 2017
Римекс Технолоджийс със силно представяне на АГРА 2017
13.03.2017 г.

Римекс Технолоджийс представи на селскостопанското изложение АГРА 2017 в Пловдив иновативни машини от престижните брандове Agrifac, Bednar, Merlo и Casella. Компанията доказа за пореден път, своята дългогодишна лидерска позиция в представянето на иновативни машини, които намаляват разходите на земеделците и повишават рентабилността във фермите.


Виж повече
пръскачка Condor WideTrackPlus
Самоходната пръскачка Agrifac Condor WideTrackPlus спечели фермерите с иновативната J-tipe стрела
13.03.2017 г.

На щанда на Agrifac по време на селскостопанското изложение Sima 2017 - един от лидерите специализирали се в производството на пръскачки за професионалното фермерство, земеделците се запознаха с изложената пръскачка Condor WideTrackPlus, с обем на резервоара 5000 л и дължина на щангите - 36 м.


Виж повече
Винария 2017 - щанд на Римекс Технолоджийс
Римекс затвърди търговските си и експертни позиции в техниката за лозарство с пореден златен медал (ВИДЕО)
09.03.2017 г.

Освен техника Pellenc, по време на Винария 2017, Римекс представи на професионалните лозари и висококачествените немски машини Clemens, които покриват всички агротехнически операции при почвообработката и растителната защита в лозовите масиви.


Виж повече
Златен медал за гроздокомбайнът Pellenc Optimum
Златен медал за иновации получи гроздокомбайнът Pellenc Optimum, представен от РИМЕКС на Винария 2017
27.02.2017 г.

Наградата на журито е за иновативната система Selectiv process 2 за автоматично почистване и сортиране на грозде, отличена в раздел „Машини и технологии за производство на вина и спиртни напитки“.  Системата позволява автоматизираното прибиране на гроздовата реколта да се адаптира към всички сортове лозя


Виж повече
Самоходният гроздокомбайн Pellenc Optimum 690
Римекс Технолоджийс грабва професионалните лозари на Винария 2017 с премиум машини от Pellenc и Clemens
20.02.2017 г.

Римекс Технолоджийс ще представи цялостни решения с машини и оборудване за лозарството по време на специализираното изложение Винария 2017, което ще се проведе в Пловдив от 22-и до 26-и Февруари. В палата 10 на щанд Ка 10-1, гостите на компанията ще могат да получат експертно консултиране за оборудване с машини


Виж повече