• bg
  • Search

Новини

BENDAR OMEGA 6000
BENDAR OMEGA 6000 - сеялката за висока доходност в зърнопроизводството (ВИДЕО)
31.10.2017 г.

Сеялката извършва няколко операции: обработка  на повърхността на почвения профил, с  цел да се създаде оптимална начална среда за семената, изравняване на повърхността, торовнасяне, умерено валиране на почвата с гумения валяк и прецизна сеитба на избраната работна дълбочина, използвайки PSP система


Виж повече
BEDNAR
АГРИТЕХНИКА 2017: BEDNAR ще представи редица иновационни машини
24.10.2017 г.

Чешкият производител на земеделска техника BEDNAR ще вземе участие на най-голямото международно изложение за селскостопанска техника - AGRITECHNICA 2017 в Хановер, Германия, показвайки цяла гама нови машини.


Виж повече
Eва е само на 26 години и управлява умело своята агро фирма
Eвагро: Системата High Tech Air Plus ни дава възможност да оптимизираме разхода
11.10.2017 г.

Eва е на крехките 26 години и вече работи активно в един повече мъжки отрасъл - земеделието. Тя обаче върви смело напред, стъпвайки върху опита на своя дядо и баща, който е рамо до рамо с нея и я напътства. Младата фермерка не се поколебава да се завърне след обучението си в Лондон


Виж повече
Римекс Технолоджийс откри своя обновен Централен търговско-сервизен център в Борован
Римекс Технолоджийс откри своя обновен Централен търговско-сервизен център в Борован (СНИМКИ)
11.10.2017 г.

Римекс Технолоджийс ЕАД откри своя обновен Централен търговско-сервизен център в с.Борован, обл. Враца. Лентата на новоткритата база  преряза министърът на земеделието Румен Порожанов, която, специално уважи домакините и гостите на събитието със своето присъствие


Виж повече
Римекс открива своя обновен Централен търговско-сервизен център в Борован (ПОКАНА)
28.09.2017 г.

Инвестицията в реновирания търговско-сервизен център и Централен склад за резервни части за Северозападна България е част от фирмената политика на Римекс за гарантиране на високо ниво на професионално обслужване на своите клиенти.


Виж повече
презентация на BEDNAR
Римекс показа в действие предимствата на машините BEDNAR (ВИДЕО+СНИМКИ)
27.07.2017 г.

Събитието бе част от  демонстрационната платформа "Заедно в земеделието", която се проведе в партньорство с Еуралис Семена, BASF и YARA. Римекс представи цялостна технологична концепция за кампанията по засяването с рапица - от обработката на почвата до сеитбата и торовнасянето на иновативни торове.


Виж повече
Rimex Pellenc
Римекс взе участие в международно обучение за лозарска техника Pellenc
07.07.2017 г.

Екипът на Римекс взе участие в обучение на френския производител на специализирана техника за лозарството Pellenc, в което участваха специалисти от Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, Гърция и Молдова. Целта на обучението бе да се повишат знанията и уменията на търговците от Източна Европа по отношение на техниката, които компанията предлага на пазара.


Виж повече
BEDNAR Field Day 2017
Български земеделци посетиха BEDNAR Field Day 2017 по покана на Римекс (СНИМКИ)
29.06.2017 г.

На Bednar Field Day 2017 бяха показани в реални полеви условия всички произвеждани машини от Bednar. При изключително много посетители в рамкте на над 5 часа, Bednar FMT презинтира пред своите гости новите продукти и иновации за 2017 година като показа по-голямата част от портфолиото си, включително и чрез демонстрации. 


Виж повече