• bg
  • Search

FarmGem Quartz ECO

FarmGem Quartz ECO - прикачни пръскачки
Направете запитване

Прикачни пръскачки FarmGem Quartz ECO


Както подсказва името това е базова серия машини в продуктовата гама на прикачните пръскачки FarmGEM, която може да се похвали с впечатляващ набор от характеристики за своя клас.

Предлагат се три резервоара: 2000 л, 2500 л или 3000 л. AFL или VF стрелите са със захват 12 м, 15 м, 16 м или 18 м, като AFL стрелите са изцяло хидравлични, като опция се предлага корекция на наклона.

Стрелата VF e с 3-степенно вертикално сгъване, контролната кутия позволява да се управляват всички функции на стрелата от кабината – надолу/нагоре, ляво отваряне/прибиране, дясно отваряне/прибиране, заключване на стрелата и корекция на наклона.

Специфичните характеристики, изисквани от законодателството, като резервоарите за чиста вода и резервоари за миене на ръцете, шкаф за работно облекло, голям монометър и светлини за движение по път, са част от стандартното оборудване.

Важните технически параметри, които няма да откриете при конкурентни марки машини от същия клас, като стандартно оборудване, са усилената ос с регулируема ширина на колеята; възможност за монтаж на хидравлична спирачна система – опция, калници, линиите за разтвора, намиращи се в стрелата, изработени от неръждаема стомана, автоматичният контрол на нормата Bravo 180S, също са в списъка с възможните опции. 
Направете запитване