• bg
  • Search

FarmGem Pioneer 3000

FarmGem Pioneer 3000
Направете запитване
FarmGem Pioneer 3000

Моделът Pioneer е сред най-популярните модели прикачни пръскачки от гамата на FarmGEM и съвсем отскоро се е сдобил с напълно нов дизайн!

Новите технологични възможности включват по-остър ъгъл на завиване, по-висок просвет, нова система за контрол, дистанционно управление при пълнене, LED светлини на стрелата, като всичко изброено не повлиява цената!

Обемът на резервоара е 3000 л (макс. 3300 л), усъвършенстваният теглич „Self track”, следящ колеята на трактора, е незаменим при работа в зеленчукови насаждения, където следенето на гумите на трактора се явява много важно предимство. Гладкото дъно на машината и високият просвет - над 600 мм, са ключът към безпроблемната работа в специфични култури като рапица.

Пръскачката Pioneer e оборудвана стандартно с редица опции, което прави управлението й много по-лесно и ефективно за оператора. Например, ние създадохме за пръв път теглич със самостоятелно следене преди повече от 20 години, който е еволюирал през годините, като се е превърнал днес в уникална и надеждна разработка, без да съдържа сложни електронни, хидравлични или сензорни системи за контрол от оператора! Окачването на шасито, хидарвличните спирачки и автоматичната система за рециркулация на разтвора са все стандартни технически параметри.

Моделът разполага с компютър Delta 80 с цветен дисплей 8.4“ и възможност за автоматичен контрол на нормата, 7 управляеми секции на стрелата, изработени от неръждаема стомана линии за разтвора с диаметър 19 мм, както и смесител за работните химикали.

Стрелите от “3 Series” са със захват от 18 м, 20 м, 21 м, както и двустепенна сгъваема 12/24 м стрела. 3G системата за самонивелиране се характеризира с централно окачване и активна система против огъване и „подскачане“ на стрелата – anti-yaw damping, за ефективна работа върху набраздени и силно неравни терени. Тези стрели се изработват от издръжлива на опън стомана с дебелина 5 мм и напълно заварена решетъчна конструкция за здравина и надеждност.

Пръскачката Pioneer може също да бъде оборудвана с опция за автоматично нивелиране на стрелите , независимо сгъване, GPS управление и контрол, автоматичен контрол на секциите, LED работна станция, работни светлини на стрелата, всички те са само част от дългия списък с опции, които се предлагат. 

 
Направете запитване