• bg
  • Search

FarmGem Innovator 3000

FarmGem Innovator 3000
Направете запитване
FarmGem Innovator

Прикачната пръскачка Innovator предлага на фермерите икономично решение с работен захват на стрелата 24 м. Въпреки че, оферира по-малко опции от модела Pioneer, машината притежава високо качество и здравина. Усилената стрела “Series 3” е възможна в 18, 20, 21 и 12/24 м работен захват с двустепенно сгъване.

Тези стрели са с напълно независимо окачване, налице е система за самонивелиране и система против огъване и „подскачане“ на стрелата – anti-yaw damping, при работа върху набраздени и силно неравни терени, както и възможност за електрохидравличен контрол на функциите им от кабината на трактора.

Независимо, че машината няма възможност за автоматично следене на колеята на трактора, налице е твърд регулируем теглич – стандарт.

Пръскачката Innovator е оборудвана стандартно с редица технически възможности, това са: 5 мембранната помпа със самозасмукване и дебит 210 л/мин, електронна система за контрол Bravo 4000LS T със цветен дисплей и автоматичен контрол на нормата, 7 секции на стрелата и техен контрол, сензорен монометър, линии за разтвора на стрелата с диаметър 19 мм, изработени от неръждаема стомана, система за автоматична рециркулация на разтвора, самонапълване с маркуч и филтър с бърза връзка, регулируема колея, гуми 340/85 R38, светлини за движение по път и регулируеми калници.

Фермерът има възможност да персонализира машината, за да посрещне конкретните си нужди чрез избор на определени опции, които предлага моделът, сред тях са: хидравлични спирачки, променлива геометрия на стрелата, GPS оборудване и автоматичен контрол на секциите.
Направете запитване